21 Aralık 2012 Cuma

I.Radyo Alaturka Ses Yarışması

Bu yıl Radyo Alaturka ve Kadıköy Belediyesi işbirliği ile ilki
düzenlenen, Türk Musikisi'ne gönül veren yüzlerce ses sanatçısı adayının başvurduğu "1.RADYO ALATURKA SES YARIŞMASI" için şimdi final heyecanı yaşanıyor!
21 Aralık 2012 Cuma akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'nde halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek görkemli final gecesinde 10 şanslı finalist belirledikleri eserleri, canlı sazlar eşliğinde Kadıköy Belediyesi ve Radyo Alaturka'yı temsil eden 2 gözlemci ve birbirinden kıymetli jüri üyeleri karşısında icra edecekler.
İşte jüri üyelerimiz;
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, Amir Ateş, Nesrin Sipahi, Serap Mutlu Akbulut, Yrd. Doç. Dr. Göktan Ay, Mustafa Sağyaşar, Yaşar Özel, Zekai Tunca,Turhan Taşan, Çetin Körükçü,Göksel Baktagir,Çiğdem Yarkın, Mehmet Barlas, Recep Alper Çevirel, Yavuz Asöcal.
9 Ekim'de kaybettiğimiz, Kanun Virtiözü, bestekar ve 1. Radyo Alaturka Ses Yarışması jüri üyelerinden değerli sanatçı Halil Karaduman anısına da final gecesinde özel bir bölüm ayrıldı.
Birinciye Yavuz- Burç Plakçılık'tan albüm fırsatı.
Şüphesiz 1. Radyo Alaturka Ses Yarışması'nın en dikkat çeken özelliklerinden biri Radyo Alaturka'nın Türkiye radyolarında bugüne kadar hiç yapılmayanı
yapacak olması. 3 yılı aşkın bir süredir, Müzeyyen Senar, Zeki
Müren ve Muazzez Abacı gibi dev sanatçıların albümlerinde işbirliği yaptığı YavuzBurç Plakçılık'tan birinci olan adaya albüm çıkartılacak!
İkinciye Datça'da bulunan Hotel Mare tarafından 1 haftalık 2 kişilik konaklama tatili.
Üçüncüye enstrüman hediye edilecek. Bunun yanı sıra 2
finalist; Özel Pendik Bölge Hastanesi ve Boğaziçi Kolonyaları Özel Ödülleri'nin sahibi olacak.
Dev Sanatçı Mediha Şen Sancakoğlu ve Kadıköy Belediyesi Ses Yarışması 2006 yılı birincisi Adnan Koç'da o akşam birer konser verecekler.
Artık final için heyecan dorukta! Radyo Alaturka, Türk Musikisi'ne gönül vermiş herkesi 21 Aralık akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'ne bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder